dilluns, 8 de setembre del 2014

CROQUETES DE POLLASTRE I CAMAGROCS

INGREDIENTS

Mig pollastre a l'ast (que em va sobrar) o dos pits de pollastre
Camagrocs al gust
Mitja ceba
Una cullerada de mantega
Tres cullerades de farina
Llet sencera
Sal marina*
Pebre negre*
Nou moscada
Farina blanca*
Ou*
Pa ratllat integral*
Oli per fregir

*Productes que trobareu a la botiga


ELABORACIÓ 

- Primer de tot, esmicolar bé el pollastre


- En una paella i un xorret d'oli d'oliva, sofregim la ceba ben picadeta o ratllada. Una vegada dorada, afegim el pollastre i els camagrocs. Salpimentem. Remenem bé, i retirem. 


- A la mateixa paella, afegim una cullerada de mantega i deixem que es desfaci. Afegim la farina tamisada i remenam bé. I cuinem aquesta massa consistent uns minuts perquè es dori.


- Anem afegint llet a poc a poc, i remenem constantment. És laboriós i has de tindre paciència perquè et quedi una beixamel suau sense grumolls. Però val la pena.

 




                        - Una vegada obtenir una salseta suau, afegim sal, pebre i nou moscada al gust, i incorporem el pollastre i els camagrocs que havíem reservat.


- Remenam fins obtenir una massa consistent (no seca), retirem del foc. Guardem en un vol tapat amb film, dins la nevera, fins que refredi.


- Uns vegada freda la massa, ens preparem per fer les croquetes. En un bol la farina blanca que serà lo primer, després passarem per ou, i per finalitzar per pa ratllat integral.


- Perquè quedin bé, és important netejar-se les mans un munt de vegades! És un altre feina molt laboriosa, però ningú a dit que fos fàcil fer unes croquetes de tant de nivell jijijijji.

- Ara és el moment per congelar-les. Si no podeu aguantar-vos a provar-les, escalfeu l'oli per fregir i pim!!! Sobre tot que estigui ben calent, si no podríen desfer-se, i serà horrible!


ESTAN REALMENT BONÍSSIMES!!! Us sorprendran, de debò! :)










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada