dimarts, 29 de juliol del 2014

WANTON

INGREDIENTS

Un paquet de wanton (supermercat xinès o japonès)
100 grams de gambes pelades
100 grams de carn de porc picada
Sis xampinyons
Una ceba*
All*
Julivert*
Gingebre*
Sal marina*
Pebre negre*
Salsa de soja
Un ou*
Oli d'oliva

*Productes que pots trobar a la botiga


ELABORACIÓ

- Primer de tot tallem les gambetes a trossets petits, afegim mig all talladet a trossos petits, julivert tallat, gingebre, sal marina i pebre negre.

- A la carn picada el mateix. L'all, el julivert, gingebre, sal marina i pebre negre.

- Els xampinyons ben petits, i la ceba.


- Preparem dues paelles, amb un rajolí d'oli d'oliva cada una. I daurem la ceba.


- Afegim a cada paella la carn, i a l'altre els xampinyons amb les gambetes. I remenem fins que quedi fet. No a de quedar extremadament fet ja que quan ho fregim també es cuinarà. Afegir un rajolinet de salsa de soja.


- Deixem refredar els farcits pel wanton. Mentre preparem la taula, un plat per deixar els que anem fent, i un bol amb un ou batut i un pinzell de cuina.


- I comencem a plegar! Aquesta vegada l'he fet amb forma de ravioli. És poden deixar també en forma de triangle. 

- Primer de tot afegim una mica de farcit, i pintem amb ou la part que doblegarem. Per tal de que la massa quedi ben enganxada, Aquí us deixo pas per pas.



- Una vegada plegats, tenim dues opcions, fer-los al vapor, al forn o fregits. Queden totalment diferents de textura depenent la manera de cuinar-los! Aquesta vegada vaig optar per fregir-los.

- Sobre tot que l'oli estigui ben calent. Prepareu una escumadora, i un plat amb paper de cuina absorbent. 


- Acompanyeu amb salses al gust. De soja, agredolça, o una que a mi m'encanta que és agredolça però picant. Que trobareu en qualsevol supermercat xinès o japonès...

- Servir amb arròs, o una amanida lleugera (si l'heu fregit) per compensar  el fregit.

I A GAUDIR! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada