divendres, 25 de juliol del 2014

TALLARINES NEGRES AMB SÍPIA I LLAGOTINS

INGREDIENTS (per dues persones)

200 grams de tallarines negres de sípia
3 sípies petites o 2 de grosses (sigueu generosos)
12 llagostins
1 porro i 1 ceba tendre
2 grans d'all
Julivert
Sal marina
Oli d'oli arbequina


ELABORACIÓ

- Primer de tot preparem tots els ingredients. Tallem el porro, la ceba tendre i l'allet tot ben petit. La sípia la netegem bé i la tallem a làmines ben finetes. I els llagostins els pelem i tallem a trossets ben petits.

- Agafem una paella o wok i afegim un bon xorret d'oli d'oliva. I ho daurem a foc mig.



- Quan estigui doradet, afegim els llagostins i la sípia. Salpimentem, i afegim el julivert. Donem dues voltes ràpides, i quan els llagostins canviïn de color, retirem del foc.




- Per altre banda, bullim amb agua i sal, les tallarines de sípia negres. Uns sis minuts, que quedin al "dente". Provem i si necessiten uns minuts més els hi deixem. Una vegada escorreguts, els afegim al wok amb la sípia i els llagostins.

- Afegim un rajolí d'oli d'oliva i servim. 


A GAUDIR AMB UN BON VI BLANC!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada