TALLARINES NEGRES AMB SÍPIA I LLAGOTINS
INGREDIENTS (per dues persones)
200 grams de tallarines negres de sípia
3 sípies petites o 2 de grosses (sigueu generosos)
12 llagostins
1 porro i 1 ceba tendre
2 grans d'all
Julivert
Sal marina
Oli d'oli arbequina
ELABORACIÓ
- Primer de tot preparem tots els ingredients. Tallem el porro, la ceba tendre i l'allet tot ben petit. La sípia la netegem bé i la tallem a làmines ben finetes. I els llagostins els pelem i tallem a trossets ben petits.
- Agafem una paella o wok i afegim un bon xorret d'oli d'oliva. I ho daurem a foc mig.
- Quan estigui doradet, afegim els llagostins i la sípia. Salpimentem, i afegim el julivert. Donem dues voltes ràpides, i quan els llagostins canviïn de color, retirem del foc.
- Per altre banda, bullim amb agua i sal, les tallarines de sípia negres. Uns sis minuts, que quedin al "dente". Provem i si necessiten uns minuts més els hi deixem. Una vegada escorreguts, els afegim al wok amb la sípia i els llagostins.
- Afegim un rajolí d'oli d'oliva i servim.
A GAUDIR AMB UN BON VI BLANC!






Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada