dissabte, 26 de juliol del 2014

CRUIXENT DE VERDURES AMB SOJA I MEL

INGREDIENTS (per dos persones, 5-6 cruixents)

Pasta brick
Dues pastanagues*
Un pebrot verd*
Un pebrot vermell*
Dos porros*
Un carabassó*
Vuit xampinyons
Sal marina*
Pebre negre*
Salsa de soja
Sèsam natural
Julivert*
Un gra d'all
Oli d'oliva
Un ou*
Mel

(Per acompanyar vedella, peix o simplement els cruixents amb una bona amanida)
*Productes que trobareu a la cistella ecològica setmanal de la botiga



ELABORACIÓ

- Primer de tot tallem tota la verdureta i l'all. Agafem el wok, i amb un bon rajolinet d'oli, afegim les verdures i les saltegem a foc mig.


- Salpimentem i afegim el julivert picadet.  Ara és el moment de batre un ou, preparar les làmies de brick, i començar a enrotllar els cruixents!



- Anem ajudant-nos amb el  paper que porta la pasta brick i l'ou. I enrotllem bé. Ho posem al forn a 200 graus fins que quedi dauradet.


- Fem la salseta barrejant la mel i la soja. Al gust! I la utilizarem per donar un gust agre dolç al plat. Aquest plat amb una mica d'amanida és ideal! Utilitzant la vinagreta de mel i soja per l'amanida també.  Si no podeu acompanyar-ho amb carn (vedella fineta o entrecot) o peix (bacallà o rap)


A GAUDIR!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada