dilluns, 21 de juliol del 2014


ESPAGUETIS AMB SALSA PESCATORA

INGREDIENTS (per dues persones)

250 grams espagueti*
3 grans d'all
1 ceba mitjana*
1 tomàquet gran o dos petits*
15-20 musclos
15-20 gambes
3 barretes de cranc
1 llauna de tonyina
1 mica de vi blanc
1 mica de crema de llet
pebre negre*
julivert*
sal marina*
Oli d'oliva (arbequina, del més bo) 

*Productes de la botiga (Tot a pes) i productes de la cistella setmanal de verdura ecològica


ELABORACIÓ:

- Abans de començar res, preparem tots els productes. Tallem la ceba ben petitona, el tomàquet també a cuadradets i un gra d'all. I ho reservem tot. Netejem els musclos i els fem al vapor. I els guardem. Pelem les gambes. 

- En una cassoleta  petita, amb 300ml d'aigua, afegim mitja ceba, una cullera sopera del tomàquet, dos alls, els musclos que estiguin lletjos. I els caps i sobres de les gambes. Una mica de julivert, sal i pebre i ho portem al bull. 


- Per altre banda en una paella, amb un bon rajolí d'oli d'oliva, daurem la ceba. I al estau daurada afegim el tomàquet. I fem un bon sofregidet. Afegim al final la tonyina esmicolada.




- És el moment d'afegir un xorret de vi blanc i deixar-lo evaporar a foc mig. Les barretes de crac a trossets, donem quatre voltes més a foc alt, un xorret de crema de llet.I triturem tot amb el turmix.

-En un altre paella daurem l'allet tallat, i saltejam a foc fort, les gambes i els musclos, amb una mica de sal. I ho afegim a la salsa.

- Anem afegint el brou que em fet anteriorment a poc a poc a la salsa, fins a aconseguir la textura desitjada. Afegim una miqueta de pebre negre, i julivert picadet. I corregim de sal.

- Bullim amb aigua i sal, els espagueti. Que quedin al dente! I barregem amb la salseta. 



- Ja podem servir, decorant amb un xorret d'oli d'oliva per damunt i unes fulletes de julivert. A part, podem servir una miqueta de formatge ratllat. 


A GAUDIR!!!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada