dilluns, 22 de setembre del 2014

ARRÒS AMB CONILL I BOLETS

INGREDIENTS (per dues persones)

200 grams arròs blanc rodó*
Mig conill tallat a trossets
Variat de bolets al gust (siusplau que no siguin de pot) 
Una ceba grosseta*
Tres tomàquets madurs*
Dos alls
Julivert fresc
Sal marina*
Pebre negre*
Pebre vermell dolç*
Cúrcuma*
Oli d'oliva

*Productes de la botiga o cistella ecològica setmanal

ELABORACIÓ

- Primer de tot daurem amb un bon raig d'oli d'oliva el conill, ben "salpimentat".Una vegada ben daurat, el reservem! Sobre tot daurat no cremat!!! 


- Ratllem o tallem ben petita la ceba, els tomàquets i l'all i ho reservem per separat.  Primer de tot sofregim la ceba. Quan estigui daurada, la retirem a els laterals de la paella i daurem l'allet.


- Una vagada daurat, afegim el tomàquet amb una miqueta de cúrcuma i pebre vermell dolç. Una miqueta de sal i una mica de sucre (per l'acides del tomàquet). I sofregim a foc mig sense pressa. Que redueixi. 


- Ara és el moment d'incorporar el conill que teniem reservat, i els bolets (nets i tallats).  Remenem tot bé, uns minuts. 



- I afegim l'arròs, que agafi tots els gustos! Mentes, posa aigua a bullir en una cassoleta.


- Quan estigui ben impregnat tot amb el sofregit, afegim l'aigua calenta fins a cobrir-ho tot, corregeix de sal. I deixa a foc mig durant uns 20 minuts.




- A mitja cocció de l'arròs, fem una picadeta amb un gra d'all, fulles de julivert i un rajolí d'oli d'oliva, i li afegim. Quan l'arròs estigui al punt (més dur que tou), apaguem el foc, retirem i tapem cinc minuts amb paper de plata. I servim.


A GAUDIR!!!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada