PÚDING DE POMA, AMB LLAVORS I MELMELADA DE PRÉSSEC
INGREDIENTS
Llavors al gust (rosella, lli, sèsam)*
1 iogurt de cereals
Farina blanca de blat*
Melmelada de préssec*
Oli d'oliva
Sucre de canya*
Una llimona*
Una poma*
Panses*
Mantega
Sal marina*
3 ous*
*Productes que trobareu a la botiga o a la cistella de fruita i verdura setmanal

Llavors al gust (rosella, lli, sèsam)*
1 iogurt de cereals
Farina blanca de blat*
Melmelada de préssec*
Oli d'oliva
Sucre de canya*
Una llimona*
Una poma*
Panses*
Mantega
Sal marina*
3 ous*
*Productes que trobareu a la botiga o a la cistella de fruita i verdura setmanal
ELABORACIÓ
- Agafem un vol i afegim el iogurt (utilitzarem l'envàs per prendre les mides de les demés coses), els tres ous, una mida i mitja de sucre de canya (en aquest cas, daurat), tres mides de farina,, mitja mida d'oli d'oliva, la pell ratllada de la llimona, i un polsim de sal. Ho batem tot junt, fins a aconseguir una cremositat esponjosa.
- I tot seguit afegim la poma tallada a quadrats petits (reservant una miqueta per posar damunt) i les llavors al gust. Jo hi he posat panses, llavors de rosella, sèsam i lli marró. I barregem tot suaument.
- Escalfem el forn prèviament a 180º graus a d'alt i a baix. Preparem el recipient on ho vulguem coure. Primer l'untem amb mantega per tots els raconets. I hi tirem farina per damunt (no molta, només una miqueta perquè no s'enganxi, i ho puguem treure amb facilitat!).
- Una vegada col·locada la massa, li donem un cop a la taula perquè quedi uniforme, i afegim els trossets de poma que havíem reservat, i una mica de sèsam. I ho col·loquem al forn uns 40 minuts.
- Quan faci 30 minuts, pintem la superfície amb melmelada de préssec per donar-li un toc brillant. Per saber si està al punt, anem clavant un ganivet o un escuradents. Quan surti sec, ja podem treure'l del forn.
- Esperem a que estigui fred, i ja ens el podem cruspir!!! Recomano tallar-lo a trossets petits i pintar-lo amb melmelada de préssec!
BONÍSSIM!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada