dilluns, 22 de setembre del 2014

MACARRONS INTEGRALS AMB SALMÓ

INGREDIENTS (per dues persones)

200 grams macarrons integrals*
Salmó fumat
Vi blanc
Ceba tendre*
Oli oliva
Sal marina*
Pebre negre*
Anet natural (eneldo)
Llimona*
Crema de llet
Formatge parmesà

* Productes de la botiga i cistella ecològica setmanal


ELABORACIÓ

- Primer de bullim els macarrons al "dente" amb abundant aigua i una mica de sal. Una vegada cuits, els esbandim i els passem per aigua ben freda, i els reservem.

- Tallem la ceba tendre ben fineta, i la sofregim a foc mig amb un bon rajolí d'oli d'oliva. Si és del bo, millor! 


- Una vegada daurada, afegim el salmó tallat a trossos, (reservant uns trossets per decorar al final), ho remenem una miqueta, incorporant anet al gust. 


- I afegim un xorret de vi blanc, i una mica de suc de llimona, i ho deixem una estoneta que evapori l'alcohol. Després afegim la crema de llet i afegim sal i pebre al gust.


- Incorporem els macarrons, i una mica de formatge parmesà.


- Decorem amb anet fresc, el trosset de salmó que havíem reservat anteriorment, i una mica de ratlladura de llimona. Podem posar formatge en un vol perquè la gent se'n afegeixi si vol. Però per favor, que ho provin primer sense, està molt gustos! ;)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada