HAMBURGUESES DE BULGUR I VERDURETES AL CURRI
INGREDIENTS (per unes 8-10 hamburgueses)
200g bulgur*
2 cebes de figueres
1 carabassó
1 albergínia
Curri*, all, julivert, sal marina*, oli d'oliva, orenga*
Farina integral espelta*
Farina cigró*
blat de moro (kikos)
Tots els productes marcats amb * els trobareu a la botiga
ELABORACIÓ
-Sofregit tres allets ben petits, afegir la ceba tallada a cuadrets i a làmines.
-Quan estigui daurada, afegir el carabassó i l'albergínia, sofregir durant deu minuts. Afegir llavors el curri, el julivert picadet, la sal marina, i dues cullerades soperes de farina integral d'espelta. I ho cuinem tot junt uns minuts.
-Retirem i ajuntem amb el bulgur ja cuinat (bullit cinc deu minuts, i deixat reposar dins el líquid calent durant 30minuts més). Barregem tot bé, i ho deixem reposar dins la nevera durant una hora mínim.
-Amb un morter fem del blat de moro, una farina. I la barregem amb la farina de cigrons i orenga al gust. I arrebossem la massa, tot fent boletes premsades amb forma d'hamburguesa. Jo les vaig fer petitones...
-Fregim volta i volta amb oli abundant! I a gaudir!!!
benvinguda al món blogger!!! tenim la mateixa plantilla jeje. a la introducció del bloc has posat bolcs en més de blocs!!! :D ja veuràs com aviat li agafes la mà Raquel. i ja em diràs de que ve aixo de pupi!! jiji!!
ResponEliminaEi Claudiaaaaaaa!! Si, encara vaig perduda! Que vols dir a,n la mateixa plantialla? :P Un petonas preciosa!!!
ResponElimina