dimecres, 21 de maig del 2014




RISOTTO D'ARRÒS BASMATI, AMB PORRO, CARABASSÓ I XAMPINYONS



Ingredients (per dos persones):





200g Arròs basmati de la Índia*
Un porro
Un carabassó
Sis xampinyons
Caldo de verdura
Oli d'oliva
Sal marina*, pebre negre*, cúrcuma*
Llavors de rosella*
Formatge parmesà
Dues cullerades de formatge tou



Un grapat de nous trencades








*Els productes que podeu trobar a la botiga 


ELABORACIÓ:

- Tallem el porro i el daurem amb una miqueta d'oli d'oliva. Li afegim l'arròs basmati. I una vegada ben barrejat, anem afegint caldo poc a poc...





- En un altre paella afegim els xampinyons i el carabassó tallat a làmines i ho daurem amb una mica de sal marina.



- Una vegada fet l'arròs, afegim els xampinyons i el carabassó a la mateixa paella. Afegint uns trossets de nous trencades, la cúrcuma i el pebre negre.




- I per últim barregem el formatge tou i afegim una mica de formatge parmesà ratllat.

- I per decorar, unes llavors de rosella, i uns xampinyons laminats i fregit per damunt. I a gaudir!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada