RISOTTO D'ARRÒS BASMATI, AMB PORRO, CARABASSÓ I XAMPINYONS
Ingredients (per dos persones):
200g Arròs basmati de la Índia*
Un porro
Un carabassó
Sis xampinyons
Caldo de verdura
Oli d'oliva
Sal marina*, pebre negre*, cúrcuma*
Llavors de rosella*
Formatge parmesà
Dues cullerades de formatge tou
Un grapat de nous trencades
*Els productes que podeu trobar a la botiga
ELABORACIÓ:
- Tallem el porro i el daurem amb una miqueta d'oli d'oliva. Li afegim l'arròs basmati. I una vegada ben barrejat, anem afegint caldo poc a poc...
- En un altre paella afegim els xampinyons i el carabassó tallat a làmines i ho daurem amb una mica de sal marina.
- Una vegada fet l'arròs, afegim els xampinyons i el carabassó a la mateixa paella. Afegint uns trossets de nous trencades, la cúrcuma i el pebre negre.
- I per últim barregem el formatge tou i afegim una mica de formatge parmesà ratllat.
- I per decorar, unes llavors de rosella, i uns xampinyons laminats i fregit per damunt. I a gaudir!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada