dilluns, 26 de maig del 2014



BULGUR AL CURRI AMB POMA I NOUS



Ingredients:



200g de bulgur*

1 porro

2 pomes petites

Un grapadet de nous*

Dues cullerades de mantega
Caldo de verdura o aigua
Curri*
Sal marina*
Una llimona




 *Productes de la botiga 


Elaboració:

-Posem el caldo de verdura o aigua al foc. Quan bulli, incorporem el bulgur i removem deu minuts. Retirem del foc i deixem reposar una mitja horeta.

-Mentre, daurem el porro talladet amb dues cullerades de mantega. Una vegada daurat, afegim la poma tallada a quadrets (que teniem ja tallada amb aigua i suc de llimona perquè no s'oxidi), les nous trencades a trossets, una cullerada de curri al gust, sal marina, i la ratlladura de la llimona. I remenem.





-Una vegada hidratat el bulgur, colem i servim en un bol, amb la poma amb nous per damunt!!!

I a gaudir!!!



1 comentari: