dilluns, 26 de maig del 2014


ARRÒS AMB VERDURETES


Ingredients per dues persones:


200g d'arròs blanc rodó*


Una ceba tendre
Tomàquets vermellets (dos petits o un més grandet)
Caldo de verdura
Mitja albergínia
Mig carabassó
Quatre mongetes verdes
Cibulet, all i julivert en pols 
sal marina*
Cúrcuma*
Pebre negre* i pebre vermell*
Oli d'oliva
Mig got de vi blanc per cuinar

*Els productes que podeu trobar a la botiga.


Elaboració:

- Sofregir la ceba ben talladeta amb un rajolí generós d'oli d'oliva. Quan estigui daurada, afegim el tomàquet tallat a dauets.

- Una vegada sofregidet, afegim el carabassó, l'albergínia i les mongetes verdes tallades a quadrats també, i ho barregem uns minuts.I afegim el vi blanc. Deixem evaporar.




- Afegim l'arròs i ho daurem bé. Afegim una mica de cúrcuma, el pebre negre, el pebre vermell i l'all i julivert. Ho remenem una mica, i ho cobrim amb caldo de verdura. Durant uns minuts, anirem remenant a foc mig, i afegint més caldo si l'arròs ens ho demana.





- Per últim, afegir sal al gust. I deixar reposar uns minuts abans de servir.
- Decorar amb una miqueta de cibulet.

I A GAUDIR!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada