dilluns, 26 de maig del 2014



TORTEL·LINI FARCIT,AMB TOMÀQUET DESHIDRATAT I OLIVES NEGRES



Ingredients (per dos persones):




250g de Tortel·lini farcit al gust (pernil salat, formatge, ricotta i espinacs...)

Una ceba tendre tallada ben fineta

Sis tomàquets deshidratats amb oli*

Grapadet d'olives negres d'aragó*
Llet sencera
Julivert, sal i cibulet 

*Els productes que podeu trobar a la botiga 


Recepta:

- Sofregir la ceba tendre amb un rajolí d'oli d'oliva, a foc mig.
- Afegir el tomàquet deshidratat tallat a trossos, i les olives negres a trossets (si són d'aragó, queda molt més gustos) sofregir tot junt i afegir, sal, julivert picadet, i un xorret de llet.

-Bullir la pasta fresca amb una mica d'oli i sal. Quan estigui a punt, afegir amb la salseta. Servir, amb cibulet per damunt i una miqueta de formatge ratllat al gust! I a gaudir!!!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada