TORTEL·LINI FARCIT,AMB TOMÀQUET DESHIDRATAT I OLIVES NEGRES
Ingredients (per dos persones):
250g de Tortel·lini farcit al gust (pernil salat, formatge, ricotta i espinacs...)
Una ceba tendre tallada ben fineta
Sis tomàquets deshidratats amb oli*
Grapadet d'olives negres d'aragó*
Llet sencera
Julivert, sal i cibulet
*Els productes que podeu trobar a la botiga
Recepta:
- Sofregir la ceba tendre amb un rajolí d'oli d'oliva, a foc mig.
- Afegir el tomàquet deshidratat tallat a trossos, i les olives negres a trossets (si són d'aragó, queda molt més gustos) sofregir tot junt i afegir, sal, julivert picadet, i un xorret de llet.
-Bullir la pasta fresca amb una mica d'oli i sal. Quan estigui a punt, afegir amb la salseta. Servir, amb cibulet per damunt i una miqueta de formatge ratllat al gust! I a gaudir!!!
-Bullir la pasta fresca amb una mica d'oli i sal. Quan estigui a punt, afegir amb la salseta. Servir, amb cibulet per damunt i una miqueta de formatge ratllat al gust! I a gaudir!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada