dijous, 5 de juny del 2014

TALLARINES SALTEJADES AMB VERDURA I SOJA 

INGREDIENTS (per quatre persones)

400g de tallarines o espaguetis*
Mig pebrot vermell
Mig carabassó*
Una pastanaga*
Una ceba*
Uns quants xampinyons
Quatre ous*
Barretes de cranc o gambes
Un grapat de germinats (soja verda*)
Salsa de soja
Sucre moreno*
Oli d'oliva

*Ingredients de la botiga i cistella ecològica setmanal


ELABORACIÓ:

- Primer bullim els espaguetis amb aigua abundant amb sal. I comencem a tallar la pastanaga, el carabassó, el pebrot vermell i la ceba a tiretes primes. I els xampinyons a làmies. Per altre banda, batem els ous amb una mica de sucre de canya. I en una paella amb poc oli, fem una truita molt fina. Volta i volta i trinxem ben petit. I ho reservem tot! Ara ja podem començar!


- Agafem un wok, i posem una miqueta d'oli d'oliva. Saltegem primer les verdures. Una vegada dauradetes, afegim la truita dolça, i un rajolí de salsa de soja. Remenem uns minuts i afegim les barretes de cranc tallades, i els brots de soja. I per últim les tallarines!


 

- Per últim afegim un rajolí més de salsa de soja i remenem tot bé! No fa falta gens de sal en cap dels passos, només quan bullim la pasta! I recomano menjar-se'ls sense res de formatge!

Estan increïbles!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada