dimarts, 17 de juny del 2014


SOPAR ESPECIAL PER DOS
PICA-PICA 


*Els canelons els publico a part


GAMBES A LA TARONJA

INGREDIENTS (per dos racions)

Dues taronges*
Vuit gambes salades
Menta fresca*



ELABORACIÓ

- Netegem i pelem les gambes i les tallem a trossets. Exprimim el suc d'una taronja i deixem els trossos de gambes i el suc en un vol. Amb unes fulles de menta damunt. Reposar mínim mitja horeta. 


- Agafem dos plats o dues culleres per servir. Dividim la meitat a cada una. Tallem l'altre taronja (sense gens de pell) a quadres i ho posem per damunt. I piquem unes fulletes de menta i ho decorem per sobre. 


AMANIDA DE CRANC

INGREDIENTS (per dos racions)

Sis barretes de cranc
Mitja ceba (de figueres)*
Un ou dur*
Maionesa
All i oli
Julivert fresc*
Bastonets de pa

ELABORACIÓ

- Tallem les barretes de cranc, l'ou dur a trossets petits i la ceba molt fineta. Barregem tots els productes amb dues cullerades soperes de maionesa, i una petita d'all i oli. I ho deixem refredar a la nevera. 


- En dos platets o culleres per servir, dividim la quantitat per cada un. Decorem amb julivert ben picadet per damunt, i uns bastonets de pa. 



DELÍCIES DE SALMÓ


INGREDIENTS (per dos racions)

Cent grams de salmó fumat
Formatge cremós 
Festucs

ELABORACIÓ

- Primer de tot, congelem el formatge cremós, per poder fer després les boletes. I després ho arrebossem amb festucs (ja trinxats a miquetes)


- Agafem dos plats per presentar, i afegim uns trossets de salmó, i col·loquem les boletes de formatge i festucs damunt.



CRUIXENTS DE LLAGOSTINS AMB SOJA

INGREDIENTS (per dos racions)

Quatre llagostins grossos
Salsa de soja
Sèsam natural*
Vinagre balsàmic de modena
Salsa agredolça
Quatre làmines de brick
Un ou*


ELABORACIÓ

- Primer de tot, netegem els llagostins i els pelem. Els tallem a trossets i en un vol, els cobrim de dues cullerades de vinagre balsàmic de modena i una de salsa de soja, i dues cullerades se sèsam. Ho tapem i ho deixem reposar a la nevera mínim mitja hora.


- Agafem la pasta brick i la tallem en tires. Us deixo un vídeo on explica perfectament com doblegar la massa perquè quedi a triangles perfectes (https://www.youtube.com/watch?v=Qr-pJb-DyuQ) Primer de tot, preparem l'ou batut, els llagostins i les tires de brick. Farcim cada tira, dobleguem amb forma triangular, i tanquem amb ou.

 



- Deixem refredar mitja horeta. Després fregim amb oli abundant i calent. Eixuguem bé, i servim dins dos bols amb salsa agredolça, per contrastar la soja.


*Productes que podeu trobar a la botiga, o cistella ecològica setmanal.

Està tot boníssim i quedareu de meravella! Són quatre entrants amb diferents textures i sabors, que us sorprendran!  

A GAUDIR!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada