dilluns, 23 de gener del 2017

BRIOUATS DE VEDELLA 
(recepta marroquina)

INGREDIENTS

100 grams xampinyons
150 grams carn picada de vedella
1 ceba de figueres petita
2 grà d'all
Un grapat d'olives (al gust)*
1 ou
Sal Marina
Pebre negra
Cúrcuma mòlta
Comí mòlt
Julivert fresc*
Coriandre fresc*
Làmies brick*
Oli d'oliva

(Tot el que està marcat, ho he comprat a botigues marroquines. Sobre tot el tema de les olives sense pinyol que tenen ells són molt gustoses, ja que ells  ja les utilitzen per cuinar i no perden el seu gust. I les làmines són finetes i ideals per aquesta recepta)



ELABORACIÓ:

- Primer de tot sofregirem la ceba talladeta ben fineta. Quan estigui dauradeta afegirem els xampinyons tallats també a quadradets petits. Seguidament les olives i després la carn picada amb les espècies variades i el julivert i el coriandre ben talladet. I sal pebrem.




- Una vegada tenim el farcit, el retirem i li barregem un rovell d'ou. En un bol batem la clara d'ou i tallem les làmines de brick en tires d'uns 5 centímetres aproximadament d'ample. I comencem a plegar en forma de triangle tot tancant-ho amb clara.


- Posem oli d'oliva al foc, que estigui fort. I fregirem els briouats fins que quedin daurats.  I els deixem una vegada fregits amb un paper absorbent. (També es podrien fer al forn) 


- I per acabar ho decorem una miqueta de coriandre talladet per damunt i ha GAUDIR!

(Es poden fer amb pollastre, amb gambes o amb verdures variades)













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada