dilluns, 3 de novembre del 2014

PANELLETS

INGREDIENTS (20-25 panellets)

250 grams de farina d'ametlla
200 grams de sucre de canya daurat
Ratlladura de llimona
Sucre llustre de canya
1 ou

Ratlladura d'una taronja
Cacau pur
Sucre daurat de canya
Nous trencades
Ametlla en granet
Coco ratllat
Pinyons
Un rovell d'ou



ELABORACIÓ:

- En un vol, barrejar la farina d'ametlla, el sucre daurat, l'ou i la ratlladura de llimona. Amassem damunt el taulell amb sucre llustre de canya. I separem en boles, per fer diferents gustos.




PANELLET DE TARONJA

- Barregem una de les boletes amb una ratlladura de taronja. Fem boles, i arrebossem amb sucre daurat de canya.


CACAU

- Barregem la bola amb cacau pur. Una vegada fetes les boles, les premsem, i les decorem amb meitat sucre llustre, meitat amb mitja nou trencada.


COCO RATLLAT

- Barregem la bola amb coco ratllat, i l'arrebossem les boletes, també amb coco. Decorem amb forma de piràmide.


AMETLLA I PINYONS

Arrebossar les boletes amb el granet d'ametlla i els pinyons.Els panellets d'ametlla els fem amb forma de lluna. I els de pinyons els deixarem ben rodonets. Els pintem suaument amb el rovell d'ou.


- Posem els panellets damunt d'un paper de forn, i amb una temperatura de 220 graus. Els deixem daurar uns minuts. 



... i a GAUDIR!!!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada