PANELLETS
INGREDIENTS (20-25 panellets)
250 grams de farina d'ametlla
200 grams de sucre de canya daurat
Ratlladura de llimona
Sucre llustre de canya
1 ou
Ratlladura d'una taronja
Cacau pur
Sucre daurat de canya
Nous trencades
Ametlla en granet
Coco ratllat
Pinyons
Un rovell d'ou
ELABORACIÓ:
- En un vol, barrejar la farina d'ametlla, el sucre daurat, l'ou i la ratlladura de llimona. Amassem damunt el taulell amb sucre llustre de canya. I separem en boles, per fer diferents gustos.
PANELLET DE TARONJA
- Barregem una de les boletes amb una ratlladura de taronja. Fem boles, i arrebossem amb sucre daurat de canya.
CACAU
- Barregem la bola amb cacau pur. Una vegada fetes les boles, les premsem, i les decorem amb meitat sucre llustre, meitat amb mitja nou trencada.
COCO RATLLAT
- Barregem la bola amb coco ratllat, i l'arrebossem les boletes, també amb coco. Decorem amb forma de piràmide.
AMETLLA I PINYONS
Arrebossar les boletes amb el granet d'ametlla i els pinyons.Els panellets d'ametlla els fem amb forma de lluna. I els de pinyons els deixarem ben rodonets. Els pintem suaument amb el rovell d'ou.
- Posem els panellets damunt d'un paper de forn, i amb una temperatura de 220 graus. Els deixem daurar uns minuts.
... i a GAUDIR!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada